Goedemorgen Bitcoin: ‘Hoe de BTC naar $400.000 kan stijgen na de halving’

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Moeilijkheidsgraad bitcoin mining bereikt opnieuw een record

De bitcoin koers mag op dit moment dan aan een stevige correctie bezig zijn, maar daar trekt het netwerk zich helemaal niets van aan. Eergisteren is de moeilijkheidsgraad voor het minen van een blok namelijk met 6,17 procent gestegen naar een nieuwe all-time high. Dit was niet alleen genoeg om een nieuw record te noteren, maar het markeerde ook de op vijf na grootste stijging van de moeilijkheidsgraad in 2023.

Goedemorgen Bitcoin: Mining moeilijker dan ooit tevoren

'Bitcoin spiegelt de grote aandelencrash van 1930'

Bloomberg Intelligence analist Mike McGlone waarschuwt investeerders dat de parabolische stijgingen van bitcoin over de afgelopen 10 jaar angstvallig veel lijken op de aandelenbubbel van het jaar 1929. McGlone zegt dat de hoge rentes die we momenteel zien hem herinneren aan de omstandigheden die in 1930 de ineenstorting van de aandelenmarkt veroorzaakten.

Goedemorgen Bitcoin: Mining moeilijker dan ooit tevoren

'Hoe de bitcoin koers naar 400.000 dollar kan stijgen na de halving'

In een nieuwe analyse met de titel "2024 Halving Analyse: Het begrijpen van de marktcycli en door de halving gecreëerde kansen", duikt Blockware Intelligence in de mogelijkheid van een bitcoin koers van 400.000 dollar tijdens de volgende halving-periode. Het rapport bekijkt verschillende factoren die bijdragen aan de unieke marktcyclussen die bitcoin doormaakte en de potentiële impact van de volgende halving op de bitcoin koers.

In tegenstelling tot andere grondstoffen is het aanbod van bitcoin algoritmisch vastgesteld. Volgens de onderzoekers van Blockware Intelligence draagt dat bij aan de vorming van de bitcoin koers.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...