Goedemorgen Bitcoin: Hoe kijkt de politiek in Nederland naar BTC?

Goedemorgen! De prijs van bitcoin (BTC) staat op 18,835.82USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit vinden politieke partijen van Bitcoin (BTC)

De verkiezingen staan voor de deur. Ook dit jaar is de keuze weer reuze: er doen meer partijen aan de Tweede Kamerverkiezingen mee dan ooit tevoren. Maar hoe kijken deze partijen aan tegen Bitcoin? En wat is hun visie over de euro en de Europese Centrale Bank? En wat te denken van (financiële) privacy?

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De komende dagen gaan we de visies op een rijtje zetten, te beginnen met het beestje zelf: bitcoin.

Doet Grayscale een gooi naar een Bitcoin ETF? Volgens deze vacatures wel

Een Bitcoin ETF in de Verenigde Staten: het is de droom van menig Bitcoin (BTC) bedrijf. Na meer dan tien afwijzingen aan verschillende partijen, lijkt Grayscale nu ook een gooi te willen doen. Een handvol nieuwe vacatures verklapt namelijk de plannen van de vermogensbeheerder.

Grayscale heeft zich de laatste jaren gemanifesteerd als enorme Bitcoin whale. Voor hun Bitcoin Trust (GBTC) hebben ze namelijk ruim 650.000 BTC opgekocht uit de markt. Maar met hun enorme marktaandeel zijn ze nog niet tevreden, zo lijkt het.

Volgens deze enquête wil 85% van vermogensbeheerders met Bitcoin meer kopen

Wat doen vermogensbeheerders die al met bitcoin bezig zijn? Een groot gedeelte daarvan wil nog meer inkopen doen.

85% van de fondsmanagers zou binnen nu en twee jaar wel weer willen investeren. Het gaat om 50 ondervraagde vermogensbeheerders en 50 grote investeerders. Partijen uit Duitsland, Zwitserland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten kregen een aantal vragen voorgeschoteld in een enquête van Nickel Digital Asset Management.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...