Goedemorgen Bitcoin: Is de opleving van bitcoin alweer ten einde?

Goedemorgen Bitcoin: Is de opleving van bitcoin alweer ten einde?

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit Amerikaanse stablecoinbedrijf vraagt licentie in Frankrijk aan

Circle, uitgever van de USDC stablecoin, heeft een cryptolicentie aangevraagd in Frankrijk. Het is een poging om een vaste voet aan de Europese grond te krijgen.

Het bedrijf uit Boston heeft afzonderlijke aanvragen ingediend als geregistreerde aanbieder van digitale activadiensten en een erkende financiele instelling voor elektronisch geld te worden, zegt Circle in een persbericht.

Bitcoin op 88,5 procent van alle dagen een winstgevende investering

Bitcoin is een gigantisch volatiele financiële asset, maar voor lange termijn investeerders is de digitale munt een uiterst winstgevende investering. Data van blockchain.com leert ons namelijk dat bitcoin op 88,50 procent van alle dagen een winstgevende investering is geweest voor lange termijn investeerders.

Is de opleving van bitcoin alweer ten einde?

Bitcoin is dinsdag voor het eerst in tijden weer in het rood begonnen. Op het moment van schrijven staat er een min van 0,77 procent op de borden, maar de bitcoin koers staat nog altijd boven de 28.000 dollar. Wat dat betreft gaat het de goede kant op, maar alles lijkt af te hangen van de Amerikaanse rente, waar de Federal Reserve vandaag een besluit over zal nemen.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties