Goedemorgen Bitcoin: JPMorgan voorspelt prijs van $130.000

774 totale weergaven

Goedemorgen! De prijs van 1 bitcoin (BTC) staat op 18,848.93USD. We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

JPMorgan zet prijstarget voor Bitcoin op $130.000

De Amerikaanse bank JPMorgan is al enige tijd positief over bitcoin. De bank voorziet een bitcoin prijs van $130.000. Het grootste slachtoffer van de groeiende interesse? Dat is volgens de analisten goud.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

JPMorgan wijst naar de dalende volatiliteit van de munt als extra pluspunt voor institutionele partijen. De koers hikt op het moment van schrijven tegen de grens van $60.000. De koers is nog steeds bijzonder volatiel, maar dit neemt wel af. En dat is goed nieuws voor traditionele partijen die liever niet in een speculatieve asset investeren die in een week 30% lager staat.

Bitcoiner verliest $1 miljoen na downloaden van valse wallet app

Phillipe Christodoulou verloor $1 miljoen aan bitcoin door malafide software in de App Store. Het slachtoffer downloadde een app voor de Trezor wallet en verloor daardoor al zijn BTC.

Hij was in de veronderstelling dat hij met deze app aan de slag kon met zijn fortuin op zijn telefoon. Niets was echter minder waar, het was malafide software die door de controles van Apple is geglipt.

Deze Canadese firma heeft 16.000 Bitcoin aangetrokken in korte tijd

Na de lancering van de eerste Canadese bitcoin ETF hebben de aandelen van de Grayscale Bitcoin Trust voor het eerst een volledige maand met korting gehandeld. Dat wil zeggen dat de totale waarde van alle Grayscale Bitcoin Trust aandelen lager is dan de totale waarde aan bitcoin die het fonds heeft.

In theorie koop je nu bij Grayscale dus bitcoin onder de huidige marktwaarde. Rafael Schultze-Kraft, de CTO van Glassnode, deelde op zijn Twitter dat de aandelen van Grayscale in maart gemiddeld 6% onder de marktwaarde handelden.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...