Goedemorgen Bitcoin: Koersexplosie aanstaande op basis van deze data

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin over twee jaar op all-time high als de geschiedenis rijmt

De volgens halving voor bitcoin staat voor april 2024 op de planning en als de geschiedenis zich herhaalt, dan duur het volgens Altcoin Daily nog ongeveer twee jaar voordat de bitcoin koers een nieuwe all-time high bereikt. Hiermee baseert de analist zich natuurlijk op de vierjarige cyclus, waarvan velen vermoeden dat deze bestaat vanwege de halvings.

Bittrex schikt met de SEC voor $24 miljoen

De Amerikaanse failliete cryptobeurs Bittrex en haar CEO hebben geschikt met de Securities and Exchange Commission (SEC) voor $24 miljoen. De toezichthouder heeft het bedrijf, niet te verwarren met hun internationale handelsportal Bittrex Global, in april aangeklaagd voor het opereren als een niet-geregistreerde beurs.

Bittrex's buitenlandse dochteronderneming, Bittrex Global GmbH, is akkoord om de aanklachten te schikken dat ze zich niet hadden geregistreerd als een effectenbeurs in Amerika, aldus de SEC in een verklaring.

"Jarenlang werkte Bittrex samen met token-uitgevers om te voorkomen dat het investeringscontracten waren, alles in een poging om de federale effectenwetten te ontduiken. Ze zijn hier niet in geslaagd," aldus Gurbir S. Grewal, directeur van de handhavingsafdeling van de SEC, in een verklaring.

Koersexplosie bitcoin koers lijkt aanstaande op basis van deze data

De Bitcoin Greed and Fear Index van Matrixport suggereert dat we op korte termijn een stijging van de bitcoin koers kunnen verwachten. Meestal is de index van Matrixport een interessante contra-indicator. Zodra er een score van 90 procent uitrolt is er vaak sprake van hebzucht en overmatig optimisme, terwijl een score van 10 procent het tegenovergestelde betekent.

Goedemorgen Bitcoin: Bittrex schikt met de SEC voor $24 miljoen
Bron: Matrixport

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...