Goedemorgen Bitcoin: Meta draait verbod reclame voor bitcoin op Facebook terug

1026 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Techblad Wired liet $750.000 aan bitcoin verloren gaan om een punt te maken

In 2013 heeft het technologieblad Wired ruim 13 bitcoin met opzet verloren laten gaan om met een objectieve blik over de materie te kunnen blijven schrijven. Als de redactie de bitcoin had gehouden, was het nu ongeveer $750.000 waard geweest.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Facebook moederbedrijf Meta draait verbod op bitcoin-advertenties terug

Facebook vaardigde in januari 2018 een verbod uit op bitcoin-advertenties op het moment dat de markt in een dip gleed en de ICO-bubbel explodeerde. Nu bitcoin steeds meer zijn plek heeft veroverd in het traditionele financiële systeem omarmt ook Facebook de digitale munt weer.

Moederbedrijf Meta kondigde woensdag aan dat Facebook de mogelijkheden om te adverteren voor digitale assets dramatisch zijn uitgebreid omdat het “cryptocurrency landschap volwassener is geworden”.

Dank God voor Bitcoin: een Nederlands boek over de ethiek achter geld

De eerste exemplaren van een nieuw Nederlands Bitcoin boek is zijn inmiddels bezorgd! Het gaat om Dank God voor Bitcoin, een vertaling van Thank God for Bitcoin. Een boek dat ingaat op de ethische kanten van ons huidige geldstelsel, en de hoop die Bitcoin biedt aan onze (verdeelde) wereld.

Het origineel is geschreven door een acht-tal auteurs. De bekendste namen zijn Jimmy Song en Robert Breedlove. Het boek bestaat uit negen hoofdstukken, waarvan de eerste zeven hoofdstukken níet over Bitcoin gaan. Een perfecte manier voor nocoiners om ze op een voorzichtige manier kennis te laten maken met de grootste cryptocurrency.