Goedemorgen Bitcoin: ‘Pas op voor de whales’

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Waar we deze week op moeten letten bij de bitcoinmarkt

Waar moeten we de komende week op letten? Het wordt een drukke week met de nodige jaarcijfers van bitcoinbedrijven zoals Coinbase. Coinshares en Block.

Daarmee wordt inzichtelijk hoeveel schade het ineenstorten van FTX heeft aangericht op de bedrijfsbalansen van deze bedrijven, respectievelijk een beurs, vermogensbeheerder en broker.

CEO's bitcoinbedrijven: 'We hebben de overheid gewaarschuwd voor fraudes'

De CEO's van Kraken en Custodia Bank zeggen dat de Amerikaanse toezichthouders hun waarschuwingen over oplichting en fraude hebben genegeerd. Het gaat om respectievelijk Jesse Powell en Caitlin Long, die beweren altijd in dialoog met de overheid zijn geweest over mogelijke fraude in hun sector.

Bitcoin koers tikt $25.183 aan, is dit een kopie van de markt van 2017?

Bitcoin heeft deze zondag weer de $25.000-grens beslecht met een voorlopig hoogtepunt van $25.183 op de Bitstamp grafiek. PlanB is er als de kippen bij om een tweetje de wereld in te sturen naar zijn 1,8 miljoen volgers.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...