Goedemorgen Bitcoin: PayPal brengt BTC naar klanten Verenigd Koninkrijk

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt!

PayPal rolt bitcoin dienst uit naar Verenigd Koninkrijk

PayPal is de dienstverlening rondom bitcoin langzaam aan het uitbreiden. Wat in oktober begon met het kopen en verkopen van bitcoin voor Amerikaanse klanten, heeft nu ook het Europese continent bereikt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De grote betalingsprovider heeft de smaak te pakken en lanceert eind deze week de mogelijkheid voor Britse klanten om bitcoin te kopen op het platform.

Deloitte: finance CEO’s zien potentie van bitcoin

Blockchain, de onderliggende technologie van bitcoin, heeft volgens een onderzoek van Deloitte de status van mainstream adoptie bereikt. Als we tenminste op de mening van 81 procent van de meest toonaangevende bestuurders in de finance wereld mogen varen.

Het rapport is afgelopen donderdag gepubliceerd en is samengesteld op basis van de mening van 1.280 financiële professionals van over de hele wereld.

Onder andere Brazilië, China, Duitsland, Hong Kong, Japan, Singapore, Zuid-Afrika, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn vertegenwoordigd in het onderzoek.

Binance Singapore neemt nieuwe CEO aan

Binance heeft met Richard Teng een nieuwe topman voor haar vestiging in Singapore aangenomen. Teng was eerder werkzaam als Chief Regulatory Officer van de Singapore Stock Exchange (SGX) en CEO van de Financial Services Regulatory Authority op de Abu Dhabi Global Market.

Zijn indiensttreding is onderdeel van de wereldwijde strategie om te investeren in compliance. Teng heeft met name bij de beurs in Singapore veel ervaring opgedaan met wet – en regelgeving voor financiële instellingen.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!