Goedemorgen Bitcoin: PayPal laat transacties naar eigen wallet toe

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

PayPal laat Bitcoin transacties naar eigen wallet toe

PayPal wil gebruikers ook bitcoin laten sturen naar hun eigen wallet. Op dit moment kun je bij de grote betaalverwerker alleen bitcoin kopen, verkopen en betalen. Maar dat moet allemaal gebeuren binnen de omgeving van PayPal.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Daar komt volgens het hoofd van ‘ blockchain and crypto’ van het bedrijf in zijn presentatie tijdens Conensus. Jose Fernandez da Ponte zegt dat er ondersteuning komt voor transacties naar wallets van derde partijen.

Londen opent aanval op ‘misleidende’ bitcoin advertenties

Bitcoin advertenties in de openbare ruimte zijn verboden in het Verenigd Koninkrijk. De reclamewaakhond steekt een stokje voor een ‘misleidende’ reclame van de Luno exchange. Op de reclameborden, die verspreid waren over heel Londen, stond ‘If you’re seeing bitcoin on the Underground, it’s time to buy.”

Volgens de toezichthouder is deze tekst misleidend en leidt het tot risicovol investeringsgedrag.

Bitcoin mining kartel? Saylor zegt alleen inzicht te willen geven in energiemix

MicroStrategy CEO Michael Saylor heeft uitleg gegeven over de zogenoemde ‘Bitcoin Mining Council’, waar veel commotie over is ontstaan in de bitcoin community.

Miners kunnen niet goed vertellen waar zij hun energie vandaan halen. Dat probleem hopen Saylor en consorten te tackelen met meer samenwerkingen en communicatie.

Gisteren deed Saylor meer uitleg over de bedoelingen achter dit initiatief tijdens het virtuele evenement Consensus 2021.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...