Goedemorgen Bitcoin: PayPal zoekt experts

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

$4,4 miljard aan bitcoin van beurzen gehaald in 4 dagen

Met de Bitcoin On-chain Update geven we dagelijks inzicht in patronen op de bitcoin blockchain. Het is een selectie van interessante on-chain statistieken. Het is géén exacte wetenschap, de prijs van bitcoin is niet te voorspellen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wel laten on-chain analyses de middellange trends van bijvoorbeeld accumulatie of verkoop zien.

PayPal zoekt Bitcoin experts voor kantoren in Ierland

PayPal verzamelt een bitcoin team in Ierland om haar diensten verder uit te bouwen. De betaalverwerker zet in op meer interesse in hun diensten rondom bitcoin (BTC) en ether (ETH). Dat meldt het Ierse nieuwsplatform Independent.

De grote betaalverwerker startte in 2020 met diensten rondom BTC. Inmiddels kunnen Amerikanen bitcoin kopen en verkopen via het platform. Ook kun je BTC opnemen en winkeliers kunnen het accepteren als betaalmiddel.

PayPal heeft verschillende cryptocurrency posities openstaan op hun kantoren in Ierland. Ze zoeken niet alleen programmeurs. Het bedrijf zoekt in verschillende categorieën nieuw talent.

Denk aan: compliance, business development en experts op het gebied van anti-witwasregels. En dat is nodig ook, want PayPal wil nog deze maand haar bitcoin diensten uitrollen in het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in de lijn der verwachting dat er daarna nog meer regio’s bij moeten komen. Wanneer Nederlandse klanten via PayPal aan de slag kunnen is nog niet bekend.

De Week in Bitcoin: prijs schiet omhoog en Binance ligt verder onder vuur

We kijken terug op een enerverende week met nieuws over de prijs, de markt en de technologie rondom Bitcoin. Wat is er afgelopen week allemaal gebeurd?

Het rommelt rondom Binance en 4.000 Duitse fondsen mogen bitcoin kopen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...