PayPal zoekt Bitcoin experts voor kantoren in Ierland

PayPal zoekt Bitcoin experts voor kantoren in Ierland

PayPal verzamelt een bitcoin team in Ierland om haar diensten verder uit te bouwen. De betaalverwerker zet in op meer interesse in hun diensten rondom bitcoin (BTC) en ether (ETH). Dat meldt het Ierse nieuwsplatform Independent.

De grote betaalverwerker startte in 2020 met diensten rondom BTC. Inmiddels kunnen Amerikanen bitcoin kopen en verkopen via het platform. Ook kun je BTC opnemen en winkeliers kunnen het accepteren als betaalmiddel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

PayPal en bitcoin

PayPal heeft verschillende cryptocurrency posities openstaan op hun kantoren in Ierland. Ze zoeken niet alleen programmeurs. Het bedrijf zoekt in verschillende categorieën nieuw talent.

Denk aan: compliance, business development en experts op het gebied van anti-witwasregels. En dat is nodig ook, want PayPal wil nog deze maand haar bitcoin diensten uitrollen in het Verenigd Koninkrijk. Het ligt in de lijn der verwachting dat er daarna nog meer regio's bij moeten komen. Wanneer Nederlandse klanten via PayPal aan de slag kunnen is nog niet bekend.

Bouwen

PayPal startte eerder dit jaar een eigen crypto- en blockchain divisie om hun stappen in deze nieuwe industrie vorm te geven. Sinds oktober 2020 kunnen Amerikaanse klanten los op het platform.

Directeur Dan Schulman zei eerder dat het uitstapje naar bitcoin een groot succes was, de omzet steeg boven de verwachtingen uit. Vorige maand deelde PayPal nieuwe plannen voor een bitcoin wallet.

Lees meer over:
Bitcoin PayPal

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties