Goedemorgen Bitcoin: Strike kondigt dienst aan voor 3 miljard mensen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Netwerkactiviteit van Bitcoin blijf achter in vergelijking met Bull Market

Het transactievolume die dagelijks wordt verplaatst op het netwerk van bitcoin is gedaald tot een waarde van $2,73 miljard. Dit plaatst de netwerkdoorvoer $10,37 miljard (79%) lager dan de piek van $13,1 miljard, die werd waargenomen tijdens de bullmarkt in 2021. Zoals je ziet gebruiken de analisten van Glassnode de Amerikaanse dollar om het verschil aan te duiden.

Hoewel de huidige netwerkactiviteit aanzienlijk lager is dan de piekwaarden, is het belangrijk om te onthouden dat fluctuaties in netwerkactiviteit niet direct correleren met de gezondheid of waarde van Bitcoin. Het netwerk verwerkt nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid transacties, hoewel dit aanzienlijk lager is dan tijdens piekmomenten.

Bitcoin app Strike nu te downloaden door 3 miljard mensen

Zoals het Jack Mallers van de Strike-app betaamt, kwam hij ook dit jaar op de Bitcoin 2023-conferentie in Miami weer met nieuws. De bitcoin wallet is in 65 nieuwe landen te gebruiken.

Waar Mallers in 2021 met het El Salvador-nieuws op de proppen kwam, en vorig jaar een samenwerking met NCR, Shopify en BlackHawk aanging, ging het nieuws dit jaar over nieuwe retailgebruikers.

Strike maakt bekend dat de app nu voor meer dan 3 miljard mensen in de hele wereld te downloaden is.

Uitdager van Joe Biden laat zich horen op Bitcoin 2023

De Amerikaanse presidentsverkiezingen staan in 2024 op het programma. En dat betekent dat sommige politici alvast zijn begonnen met hun campagnes. Robert F. Kennedy Jr. wil de nominatie van de Democratische Partij veroveren. In zijn campagne maakt hij ook ruimte voor als agendapunt.

Bij zijn eerste openbare optreden als presidentskandidaat presenteerde Kennedy Jr. vandaag zijn visie op het ondersteunen van Bitcoin en vrijheid in de Verenigde Staten.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...