Goedemorgen Bitcoin: whales kopen bij in dip

830 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Dit Caribisch eiland wil overal Bitcoin betalingen gaan accepteren

Bequia (uitgesproken als ‘Bekway’) is een eiland van net iets meer dan 18 vierkante kilometer ergens in het Caribisch gebied. Ondanks dat dit een verwaarloosbaar stukje land lijkt, zijn ze voorloper. Ze willen namelijk volledig gaan draaien op bitcoin (BTC).

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het paradijselijke eiland is voor toerisme niet echt aantrekkelijk. Het is off-grid en de meeste mensen die het Caribisch gebied bezoeken, laten het links liggen. Het is wel bekend bij celebrities en enkele leden van de Britse koninklijke familie.

ABN AMRO biedt via deze Duitse beleggingsapp indirect Bitcoin aan

Beleggen in bitcoin is ‘hot’ en steeds meer bedrijven springen op de bitcoin trein. Zo ook Trade Republic, een beleggingsapp uit Berlijn, die nu cryptocurrency’s aan de man gaat brengen waaronder BTC. Klanten konden al in aandelen en exchange traded funds (ETF’s) handelen via de mobiele app.

Naar eigen zeggen is de grootste online broker van Duitsland, die zich net zoals Robinhood en het Nederlandse Bux richt op jonge beleggers. Ze hanteren géén handelscommissies, maar wel een flat fee van 1 euro per transactie.

Bitcoin whales kopen door: 90.000 BTC opgeslokt tijdens koersdip

Bezitters van grote hoeveelheden bitcoin hebben flink ingeslagen de afgelopen weken toen de prijs dipte. Sinds 5 april hebben bitcoin whales ~90.000 BTC geaccumuleerd, zo blijkt uit on-chain data van Santiment.

Bitcoin whales hebben de afgelopen paar weken meer BTC geaccumuleerd toen de prijs dipte onder $48.000. Dat blijkt uit recente data van Santiment, een bedrijf dat data op de bitcoin blockchain analyseert.

Ze definiëren een bitcoin whale als iemand (of een groepje) die op een bitcoin adres meer dan 10.000 BTC hebben staan. Dat is omgerekend een vermogen van 545 miljoen dollar.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...