Goedemorgen Bitcoin: Willy Woo maakt zich zorgen over de toekomst van bitcoin

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Rekt Capital voorspelt bitcoin koers van 80.000 dollar na de halving

De populaire pseudonieme analist Rekt Capital verwacht na de halving een bitcoin koers van 80.000 dollar. Dat zou betekenen dat bitcoin binnenkort opnieuw aan een parabolische rally begint EN dat we een nieuwe all-time high mogen opschrijven voor bitcoin. Hoewel Rekt Capital op de lange termijn bullish is over bitcoin, ziet hij ook mogelijkheden voor het doorzetten van de neerwaartse trend na de halving.

Willy Woo maakt zich zorgen over de toekomst van bitcoin

De populaire on-chain analist Willy Woo zegt dat er één ontwikkeling is die hem zorgen baart met betrekking tot de toekomst van bitcoin. In een nieuw interview met Peter McCormack voor zijn What Bitcoin Did podcast, zegt Woo dat hij zich zorgen maakt over wat hij de "financialisatie" van bitcoin noemt door alle derivaten die men momenteel lanceert.

Analist onthult: welke crypto's gaan stijgen tijdens het volgende altcoin season? 3 Beste crypto's op dit moment

Meer en meer investeerders beginnen na een matige zomer het vertrouwen terug te krijgen in de top 10 cryptomunten. Volgens sommige analisten staat er een ware crypto explosie voor de deur. Niet alleen de grote bekende crypto's zouden volgens hen gaan stijgen, dit zou tevens het volgende altcoin season kunnen inleiden. Wat is, tegen deze achtergrond, de beste crypto investering om nu al te doen?

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...