Goedemorgen Bitcoin: zijwaartse prijsactie en banken

7257 totale weergaven
goedemorgen bitcoin - bitcoinmagazine.nl

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

6 maanden van zijwaartse koersactie voor bitcoin?

Als we in een herhaling van de vorige bullmarkt zitten, dan heeft bitcoin nog maanden van zijwaartse koersactie voor de boeg; zo claimt de populaire analist Rekt Capital op Twitter. Sinds de laatste halving zit bitcoin vast in een koersrange, maar dat is volgens de analist nog geen reden voor zorgen.

Rekt Capital keek naar de bullmarkten uit het verleden en het heden. Op basis daarvan kwam hij tot de conclusie dat bitcoin vaak re-accumulatie zones vormt in de periode na de halving.

“Maar we zagen bitcoin ook al een vergelijkbare range vormen op een eerder moment in deze cyclus”, aldus de analist.

Gerucht: Standard Chartered wil mogelijk bitcoin trading desk starten

Volgens bronnen in de industrie bereidt Standard Chartered zich voor op de lancering van een nieuwe spot trading desk voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Deze potentiële stap zou een belangrijke uitbreiding betekenen van de activiteiten van de bank. Die gericht is op institutionele beleggers die direct willen handelen in deze populaire cryptocurrency’s

Het is een bank die gevestigd is in Groot-Brittannië, maar vooral actief in delen van Azië.

Amerikaanse politici bezoeken gevangen Binance werknemer in Nigeria

Twee Amerikaanse congresleden hebben Tigran Gambaryan, hoofd compliance bij Binance, bezocht in een Nigeriaanse gevangenis en roepen op tot zijn vrijlating. Gambaryan, die sinds februari vastzit, wordt beschuldigd van witwassen.

Gambaryan was verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het beleid rondom compliance. Dat wil zeggen: hij was het hoofd van de afdeling die Binance zoveel mogelijk moest helpen met het voldoen aan lokale regels.

Zijn arrestatie heeft geleid tot bezorgdheid over de veiligheid en rechten van buitenlandse werknemers in Nigeria. De Kuje gevangenis staat bekend om zijn erbarmelijke omstandigheden.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...