Hup Bitcoin over Bitcoin Island met Arnold Hubach

Hup Bitcoin over Bitcoin Island met Arnold Hubach

In deze Hup Bitcoin praten we met redacteur Arnold over zijn trip naar Bitcoin Island op de Filipijnen. Luister de aflevering direct hieronder of via Spotify, Apple Podcasts en Anchor:

Arnold heeft een documentaire gemaakt over een eiland waar 250 winkels bitcoin accepteren als betaalmiddel. Je wordt als kijker meegenomen in de mogelijkheden die bitcoin als betaalmiddel biedt, voor zowel de bewoners als de toeristen die het tropische oord bezoeken.

Vandaag is de documentaire van circa 30 minuten gepubliceerd op Bitcoin Focus, hét clubblad voor Bitcoin Nederland. De komende vijf weken publiceert de 25-jarige Hubach elke dinsdag op Focus een artikel over deze bijzondere trip. Check de docu hier:

Steun Bitcoin Focus

Vind je dit tof? Steun Bitcoin Focus dan met een eenmalige donatie! Wil je meer lezen over dit avontuur? Neem een abonnement en lees ook de vijfdelige artikelenserie.

En we doen in de podcast ook nog een rondje langs de velden:

Lees meer over:
hup bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan