Nocks: Handelen in bitcoin, ether, gulden en meer

Nocks is een cryptobeurs waar je gemakkelijk o.a bitcoin (BTC), ether (ETH) en gulden (NLG) kunt kopen. Met behulp van iDeal kun je gemakkelijk met euro’s instappen. Na een storting kun je direct aan de slag.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Snelheid en gemak

Afhankelijk van je bank staan jouw euro’s binnen een kwartier bij Nocks op de rekening. Al sinds 2015 richt de handelsplaats zich op gebruiksgemak. Met een paar drukken op de knop ben je in staat om te handelen in de zes cryptomunten die het platform aanbiedt.

Voor de rijkere onder ons: de maandelijkse stortingslimiet staat op 100.000 euro. Dus de meesten van ons kunnen even vooruit. Er zit uiteraard geen limiet op het op te nemen geld. Wanneer je euro’s hebt kun je deze altijd van het platform halen.

Nocks biedt ook een platform voor de handel van persoon tot persoon. Tegen een vaste lage fee van 0.25% per transactie kun je in real-time kopen en verkopen. Je kunt met een gekoppelde IBAN-rekening direct met euro’s de markt op.

Dat laatste is vooral interessant wanneer je extra wil investeren of nog moet beginnen.

Beschikbare munten

Even kort de beschikbare crypto’s op een rijtje:

  • Bitcoin
  • Ether
  • Litecoin
  • Gulden
  • GET Protocol
  • Nocks Utility Token

$NCKS

De Nocks Utility Token (NCKS) is de eigen munt van de beurs. Wanneer je er hiervan genoeg in bezit hebt kun je rekenen op verschillende voordelen bij Nocks. Denk bijvoorbeeld aan korting op transactiekosten. Er zitten meer perks in de pijplijn.

Nocks toolset

Naast een beurs en verkoopplek van bitcoin en andere cryptomunten wil Nocks meer doen. Met de API kan elke ontwikkelaar aan de slag. Je kunt daarmee bijvoorbeeld geautomatiseerd handelen op de beurs. Een voorbeeldje uit de praktijk is de third party app als letsunfold.com. Met Unfold kan je automatisch op de beschikbare Nocks markten handelen.

Je kunt gratis een account maken via deze link.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!