nocks bitcoin kopen
Advertorial » Nocks: Handelen in bitcoin, ether, gulden en meer

Nocks: Handelen in bitcoin, ether, gulden en meer

Nocks is een cryptobeurs waar je gemakkelijk o.a bitcoin (BTC), ether (ETH) en gulden (NLG) kunt kopen. Met behulp van iDeal kun je gemakkelijk met euro’s instappen. Na een storting kun je direct aan de slag.

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Snelheid en gemak

Afhankelijk van je bank staan jouw euro’s binnen een kwartier bij Nocks op de rekening. Al sinds 2015 richt de handelsplaats zich op gebruiksgemak. Met een paar drukken op de knop ben je in staat om te handelen in de zes cryptomunten die het platform aanbiedt.

Voor de rijkere onder ons: de maandelijkse stortingslimiet staat op 100.000 euro. Dus de meesten van ons kunnen even vooruit. Er zit uiteraard geen limiet op het op te nemen geld. Wanneer je euro’s hebt kun je deze altijd van het platform halen.

Nocks biedt ook een platform voor de handel van persoon tot persoon. Tegen een vaste lage fee van 0.25% per transactie kun je in real-time kopen en verkopen. Je kunt met een gekoppelde IBAN-rekening direct met euro’s de markt op.

Dat laatste is vooral interessant wanneer je extra wil investeren of nog moet beginnen.

Beschikbare munten

Even kort de beschikbare crypto’s op een rijtje:

  • Bitcoin
  • Ether
  • Litecoin
  • Gulden
  • GET Protocol
  • Nocks Utility Token

$NCKS

De Nocks Utility Token (NCKS) is de eigen munt van de beurs. Wanneer je er hiervan genoeg in bezit hebt kun je rekenen op verschillende voordelen bij Nocks. Denk bijvoorbeeld aan korting op transactiekosten. Er zitten meer perks in de pijplijn.

Nocks toolset

Naast een beurs en verkoopplek van bitcoin en andere cryptomunten wil Nocks meer doen. Met de API kan elke ontwikkelaar aan de slag. Je kunt daarmee bijvoorbeeld geautomatiseerd handelen op de beurs. Een voorbeeldje uit de praktijk is de third party app als letsunfold.com. Met Unfold kan je automatisch op de beschikbare Nocks markten handelen.

Je kunt gratis een account maken via deze link.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Rakuten start met handel in bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en bitcoin cash (BCH)

Wessel Simons

Bitcoin stijgt richting $10.700, Binance lanceert blockchainproject ‘Venus’

Wessel Simons

Stagneert de groei van Bitcoin’s Lightning Network?

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder