Goedemorgen Bitcoin: Amerikanen hebben $62,1 biljoen aan assets, bitcoin is $0,5 biljoen

987 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Deze bitcoin wallet verwerkt 28.000 transacties per dag

Eén keer per maand komt Bitcoin Focus met een aparte editie over het lightningnetwerk: Lightning Focus. Deze week schrijft Edward weer over tal van onderwerpen: de geschiedenis en de groei van deze secundaire laag bij de diverse beurzen en wallets, een uitleg over RGB én hebben we weer een mooie lijst vol actualiteiten.

De whitepaper van het lightningnetwerk dateert uit 2015 en is geschreven door Joseph Poon en Thaddeus Dryja om het schaalbaarheidsprobleem van bitcoin op te lossen. Dit document vormt de theoretische basis van de secundaire laag.

Beroemde analist verwacht koersexplosie bitcoin naar 35.000 dollar

Bitcoin blijft met de huidige stand van zaken op koers om de hoogste weeksluiting in tien maanden tijd te realiseren op 2 april, want op het moment van schrijven betaal je voor één bitcoin nog altijd meer dan 28.000 dollar. Als je het aan de populaire analist Byzantine General vraagt is het voor de bulls belangrijk om de koers van 29.000 tot 30.000 dollar te doorbreken.

‘Amerikanen hebben $62,1 biljoen aan assets, bitcoin is $0,5 biljoen’

Brad Mills, een bekende influencer die zich vrijwel volledig richt op bitcoin, publiceerde gisteren een paar interessante grafiek om te laten zien hoe klein bitcoin op dit moment nog is. Een ruime 14 jaar na de lancering van bitcoin door Satoshi Nakamoto is de digitale munt opgeklommen tot het financiële wereldtoneel, maar in het grote plaatje is het nog altijd een druppel op de hete plaat.

Week in Bitcoin: “Bitcoinmarkt gaat naar 100.000 miljard dollar of naar nul”, zegt PlanB

Een bewogen week voor bitcoin! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...