Goedemorgen Bitcoin: Arthur Hayes speculeert over bullrun

Goedemorgen Bitcoin: Arthur Hayes speculeert over bullrun

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Arthur Hayes: 'Nog één correctie voordat bitcoin nieuwe bullrun begint'

Arthur Hayes, de voormalig CEO en oprichter van BitMEX, verwacht dat de markt nog een gigantische crash te wachten staat voordat een nieuwe bullrun kan beginnen. "Ik denk dat bitcoin nog niet is ontsnapt aan zijn correlatie met de wereldwijde risico-assets. [...] Maar ik denk dat er een 'correlatie één' moment aankomt", aldus Hayes.

Het "correlatie één" moment waar Hayes over spreekt refereert naar een moment waarop de correlatie tussen bitcoin en bijvoorbeeld de S&P 500 en de Nasdaq 100 rond de 1,0 ligt. Dit betekent in feite dat bitcoin op dat moment synchroon beweegt met de Amerikaanse aandelenindices.

Column: BlueWallet en communicatie

Communiceren moet je leren. Bij BlueWallet zou een cursus basiscommunicatie-met-gebruikers dan ook niet misstaan. Ik gebruik de wallet al heel wat jaartjes en het was voor mij de eerste Lightningbitcoinwallet die meer was dan een ingewikkeld experiment.

Stekking bestond nog (inmiddels Satsback) en één keer een grote uitgave bij een online meubelwarenhuis zorgde voor veel sats toen bitcoins nog goedkoop waren. Jaren genoot ik nog van de relatief grote berg satjes om bij meetups bier te halen of rendangfriet te bestellen.

PlanB: 'Potentiële bitcoin koers van 55.000 dollar in aantocht'

Je kent de Nederlandse analist PlanB waarschijnlijk van zijn in 2019 gepubliceerde Stock-to-Flow model. Met dat model lukt het PlanB als één van de eerste analisten ter wereld een waarde te plakken op de schaarste van bitcoin en deze direct te vergelijken met goud en zilver. Ditmaal bespreekt PlanB met de grafiek van de S&P 500 eens wat anders dan het Stock-to-Flow model.

Week in Bitcoin: Binance sluit posities van 500 gebruikers

Het was weer een roerige week voor bitcoin. In dit weekoverzicht vind je het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan