Goedemorgen Bitcoin: Bulls onderschatten de Fed

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Peter Brandt: “bitcoin heeft potentiële bodem bereikt”

Als we de nieuwste analyse van investeringslegende Peter Brandt mogen geloven, dan heeft bitcoin de potentiële bodem van de bearmarkt bereikt. Bitcoin heeft namelijk eindelijk het laatste target van het door Brandt getekende patroon aangetikt. Het bereiken van dat target betekent overigens niet dat de markt nu ineens bullish is en Brandt sluit zelfs niet uit dat de koers nog verder zakt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Column: Lome zomervibes

Een nieuwe column van Krijn Soeteman! Een groep kortpittig weet de binnenplaats van een tot hotel omgebouwd Gents klooster vol te blèren met slechte teksten die je zou verwachten bij een stel pubers. ’t Gaat om intriges binnen de groep. Gratis entertainment.

Bitcoin bulls onderschatten de Federal Reserve en technische plaatje voorspelt donder

De bitcoin koers heeft een zwaar weekend achter de rug. Na een week van optimisme, waarin bitcoin zelfs de 25.000 dollar aantikte, handelt de digitale munt op dit moment weer op 21.131 dollar. Daarmee is de koers weer een beetje hersteld vanaf de voorlopige bodem van de correctie die op 20.500 dollar lag, maar lijkt bitcoin nog niet uit de brand.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...