Goedemorgen Bitcoin: Coinbase gaat weer in tegen SEC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

FBI waarschuwt voor phishing en hackers

De Federal Bureau of Investigation, beter bekend als de FBI, slaat alarm over een toenemende trend van cybercriminelen die zich richten op de bloeiende markt van non-fungible tokens (NFT’s) en cryptocurrency.

Uit een recent vrijgegeven bericht blijkt dat oplichters steeds vaker sociale media gebruiken als een platform om onoplettende investeerders te misleiden. Ze doen dit door zich voor te doen als prominente figuren, soms zelfs door de echte accounts te hacken. Hiermee proberen ze een vals gevoel van authenticiteit en urgentie te creëren.

Coinbase Gaat in Tegen SEC: Cryptocurrency Buiten Toezicht van Toezichthouder

Coinbase, een toonaangevende cryptobeurs, gaat opnieuw in tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Volgens Coinbase treedt de SEC buiten haar bevoegdheden door hen aan te klagen.

De kern van het geschil? De SEC beweert dat Coinbase zich heeft gepositioneerd als een niet-geregistreerde bemiddelaar voor bepaalde cryptocurrencies. De regulator gaat zelfs zo ver dat ze 13 specifieke digitale munten aanhaalt die als voorbeeld dienen van deze vermeende overtreding.

Tether onthult mining software om efficiëntie en capaciteit te verhogen

De recent geïntroduceerde mining software van Tether wil het beheer van de mining capaciteit efficiënter maken.

Tether-ontwikkelaars zijn van plan om JavaScript-librairies uit te brengen. Deze moet de overdracht van commando’s en signalen naar bitcoin mining hardware, zoals WhatsMiner, AvalonMiner en Antminer vergemakkelijken.

Week in Bitcoin: Deze analist voorspelde de top van 2023 en is nu bearish over bitcoin

We blikken terug op een bewogen week voor bitcoin! We hebben het meest opmerkelijke nieuws voor je op een rij gezet.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...