Goedemorgen Bitcoin: ‘Ik durf dat niet hoor!’

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Schrijver Rich Dad Poor Dad waarschuwt voor 1984-scenario

Rich Dad Poor Dad auteur Robert Kiyosaki waarschuwt ervoor dat het boek 1984 van George Orwell weleens heel snel de realiteit kan worden als Amerika de creatie van een central bank digital currency besluit door te zetten. In een nieuwe aflevering van The Rich Dad Channel, zegt Kiyosaki dat een “FedCoin” het mogelijk maakt voor de autoriteiten om iedere stap van Amerikanen in kaart te brengen op financieel gebied.

Gratis bitcoin verdienen met het bekijken van video’s

Moneystreaming met bitcoin wordt steeds populairder. We kennen inmiddels podcasting 2.0 wel, maar er zijn veel meer nieuwe ideeën die dit principe hanteren. Zoals het idee van Lyle Pratt met VIDA.

Hij bouwt momenteel aan een podcasting -, streaming- en videodienst waarbij zowel de kijker als ook de content creator bitcoin kan verdienen met het kijken van video’s. Premium abonnees van Bitcoin Focus lazen afgelopen week een leuk interview met de oprichter.

Column: “Ik durf dat niet hoor!”

Laatst kreeg ik een verzoek, of ik ook wat kon vertellen over bitcoins en zo aan een groep dames. Tuurlijk! Leuk, doe ik graag. Ik zette de afspraak in mijn agenda en dacht er verder niet echt over na. Tot het moment waarop je je werk gaat voorbereiden. Ik had wat cryptische omschrijvingen in mijn agenda staan en verder wat appjes heen en weer over locatie en dergelijke.

Bitcoin klimt voorzichtig weer omhoog

Bitcoin is erin geslaagd om weer een beetje omhoog te kruipen, maar staat er met de huidige koers van 27.600 dollar nog niet heel florisant voor als je de prijs vergelijkt met die van vorige week. Niet lang geleden stond bitcoin immers nog boven de 30.000 dollar. Maar goed, we kunnen natuurlijk niet in een rechte lijn omhoog, iedere bullmarkt is er eentje met ups en downs.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...