Goedemorgen Bitcoin: investeerders springen massaal op GBTC

Goedemorgen Bitcoin: investeerders springen massaal op GBTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

'Nieuwe bullmarkt bitcoin als de Federal Reserve de geldprinters aanzet'

Mike McGlone van Bloomberg verwacht dat aandelen moeten crashen voordat bitcoin weer aan een nieuwe bullrun kan beginnen. Zolang de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) de geldprinters uit laat staan zal bitcoin volgens de analist niet aan een nieuwe weg omhoog beginnen.

Investeerders springen massaal op GBTC na overwinning Grayscale op SEC

De overwinning van Grayscale in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) inzake de Spot Bitcoin ETF veroorzaakte niet alleen een gigantische stijging voor de bitcoin koers. Als gevolg van de overwinning verkleinde ook de korting waarmee de aandelen van de Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) handelen ten opzichte van de marktwaarde van alle bitcoin in het fonds.

ProShares Bitcoin Strategy ETF profiteert van nieuws uit Amerika

De ProShares Bitcoin Strategy ETF, bekend onder de ticker BITO, heeft onlangs een aanzienlijke handelsvolume ervaren. Het fonds zag een grote groei in handel. Gisteren werd er voor meer dan $800 miljoen aan $BITO-aandelen verhandeld, het hoogste bedrag sinds de beroemde eerste handelsdag toen er voor een miljard dollar werd verhandeld.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties