Goedemorgen Bitcoin: Lazarus Group maakte $240 miljoen buit door cryptohacks in iets meer dan 100 dagen

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Lazarus Group maakte $240 miljoen buit door cryptohacks in iets meer dan 100 dagen

De beruchte Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, die al jarenlang actief is en bekend staat om zijn geavanceerde cyberaanvallen, heeft in slechts 104 dagen bijna $240 miljoen aan cryptocurrency gestolen. Dit blijkt uit een recent gepubliceerd rapport van het blockchain surveillance bedrijf Elliptic.

De groep, die in het verleden al in verband is gebracht met de Noord-Koreaanse overheid, heeft de afgelopen drie maanden vijf grote crypto hacks op zijn naam staan. De meest recente daarvan betreft de wereldwijde cryptocurrency exchange CoinEx, die eerder deze week werd gehackt voor een geschat bedrag van $54 miljoen.

SBF: ‘Ik ben een van de meest gehate mensen ter wereld’

De voormalige CEO van FTX, Sam Bankman-Fried, heeft zich in recent gelekte geschriften uitgelaten over zijn huidige situatie. De 31-jarige, die nu onder huisarrest staat, beschrijft zichzelf als “failliet” en “gehaat”. Deze onthullingen komen uit een manuscript van 250 pagina’s dat is gelekt naar crypto-journalist Tiffany Fong. Delen van het materiaal zijn deze week gepubliceerd door The New York Times.

Bitcoin Update: nog één belangrijke hobbel te gaan voor meer opwaartse momentum

Dit bitcoin koers is in de afgelopen 24 uur nagenoeg onveranderd en we handelen momenteel vlak onder sterke weerstand. De grote vraag is: zullen we in staat zijn om weerstand te doorbreken en onze opwaartse weg te vervolgen? Of blijft de recente prijsstijging van de afgelopen dagen van weinig betekenis?

De Bitcoin koers staat momenteel op 26,506.60USD. We nemen de 4-uurs- en daggrafiek als basis en bekijken twee mogelijke scenario’s voor de komende week!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...