Goedemorgen Bitcoin: MoneyGram wil cash omzetten in BTC

888 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Coinbase app bereikt plek nummer 1 in Appstore

Coinbase is de meest populaire gratis app in de Amerikaanse Appstore. De laatste keer dat het gebeurde was eind 2017, in de laatste fase van de vorige bullrun.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De unicorn uit San Francisco is voor Amerikaanse beleggers de belangrijkste manier om bitcoin of andere munten te kopen. Uit data van The Block blijkt dat Coinbase medio april de top 10 van de Appstore binnenkwam. Op 14 april bereikte de app plek 2, niet toevallig dezelfde dag van de beursgang.

Daarna viel de app uit de top 10 om er vanaf 4 mei weer in te komen. Dat was de dag dat Coinbase een samenwerking aanging met veilinghuis Sotheby’s. Kunst is namelijk af te rekenen met bitcoin.

Bitcoin krijgt mogelijk bijzondere status in Tokio: 0% belasting

Bitcoin is inmiddels doorgedrongen tot alle politieke lagen in de wereld. In Tokio pleit een regeringspartij voor een opmerkelijke stap: ze willen 0% belasting op BTC in hun stad.

Het gaat om leden van de Tomin First no Kai. Met hun voorstel hopen ze een nieuwe stap te zetten voor de toekomst van Tokio. De regio moet een grote financiële hub worden. En daar hoort een positieve strategie voor bitcoin bij.

Nieuw Amerikaans fonds volgt 30 grote Bitcoin bedrijven

Investeren in de wereld van bitcoin kan tegenwoordig op tal van manieren. In Amerika is een nieuw fonds opgericht waarmee je kunt speculeren op de koers van 30 bitcoin aandelen.

Assetmanager Bitwise komt met de Bitwise Crypto Industry Innovators ETF (ticker: BITQ). Dit fonds volgt de prijzen van 30 bedrijven uit de industrie. Op het lijstje staan bijvoorbeeld Coinbase, Galaxy Digital en MicroStrategy.

MoneyGram wil klanten cash laten omwisselen in Bitcoin

Klanten van MoneyGram kunnen hun dollars gaan omwisselen in Bitcoin. Dat meldt de betaalgigant in een persbericht.

Ze zijn daartoe een samenwerking aangegaan met Coinme, naar het eigen het grootste wisselkantoor van dollars naar cryptocurrency’s.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd