Goedemorgen Bitcoin: prijs even $28.800 op Huobi beurs

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin koers crashte vrijdagnacht tot onder $42.500

Zaterdag stond in het teken van de prijscrash van bitcoin, een fikse dreun van -17%. Analisten komen met de volgende verklaringen, zie de artikelen hieronder.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De prijs op Huobi dipte zelfs even naar $28.801 als gevolg van te weinig liquiditeit op die beurs.

President Bukele van El Salvador koopt de dip: weer 150 BTC erbij

Waar het vanochtend vanwege een gigantische prijsdaling voornamelijk paniek was in Bitcoinland, heeft president Nayib Bukele van El Salvador in alle rust nog wat bitcoin bijgekocht. Op Twitter deelt hij dat er weer extra bitcoin aan de reserves van het land is toegevoegd.

FBI neemt $1,9 miljoen aan bitcoin in beslag van hacker

Het Federal Bureau of Investigation, beter bekend als de FBI, heeft meer dan $1,9 miljoen aan bitcoin in beslag genomen. Het geld had te maken met betalingen na ransomware-hacks.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen?
Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...