Goedemorgen Bitcoin: Whales met minstens 1.000 BTC domineren de markt

327 totale weergaven

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bitcoin Focus: een verbod op proof of work

In Bitcoin Focus houden we je wekelijks op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld van bitcoin. In de vorm van een nieuwsbrief bieden we je inzicht in de ontwikkelingen rondom de financiële revolutie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je kunt je hier nu inschrijven voor de Bitcoin Focus-nieuwsbrief!

Deze keer praten we over proof of work en gestolen bitcoin.

'Bitcoin whales drijven via deals de prijs omhoog in 2021'

Grote entiteiten met 1.000 bitcoin of meer domineren de transacties op het bitcoin netwerk.

Die conclusie trekt Ki Young Ju op basis van on-chaindata van zijn eigen platform CryptoQuant.

Grootste bitcoin update in jaren is geactiveerd: Taproot is live!

Bitcoin (BTC) is constant in ontwikkeling. Ontwikkelaars doen tal van voorstellen om het netwerk en het protocol te verbeteren. Vandaag is de grootste update in jaren voltooid. Taproot is live vanaf block 709.632.

Maar wat is Taproot? En welke nieuwe dingen kunnen er door deze soft fork worden geprogrammeerd? Hoe verliep het proces van deze update precies?

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...