Goedemorgen Bitcoin: Autoverzekeraar steekt $10 miljoen in BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rijtje gezet. Begin de dag met een bitcointbijt.

Goldman Sachs start met Bitcoin (BTC) derivaten

Goldman Sachs gaat derivaten aanbieden die zijn gekoppeld aan (fysieke) bitcoin. Dat meldt reporter Matt Leising van persbureau Bloomberg donderdag.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Autoverzekeraar koopt $10 miljoen aan Bitcoin, accepteert ook betalingen in BTC

De Amerikaanse autoverzekeraar Metromile wil $10 miljoen aan bitcoin (BTC) kopen en gaat BTC accepteren voor betalingen.

Metromile zit in San Fransisco en maakt bitcoin onderdeel van hun bedrijfsplannen. Hiermee volgt het bedrijf het voorbeeld van bedrijven als MicroStrategy en Tesla. Het gaat nog niet om miljarden dollars zoals bij zojuist genoemde bedrijven, maar om een relatief klein begin met $10 miljoen.

Grayscale gaat als eerste Bitcoin bedrijf samenwerken met NFL-team

Vermogensbeheerder Grayscale Investments maakt bekend dat ze gaan samenwerken met de New York Giants. Dit is een team uit de NFL, de National Football League. De American Football-club wordt gesponsord door het bedrijf van Barry Silbert.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app!

Analyse: een lofzang én aanstaand overlijdensbericht van bitcoin's 4-jarige cyclus

Een reflectie op de 4-jarige marktcyclus van bitcoin – en hoe een gezonde BTC markt die uiteindelijk de nek zal omdraaien voor zijn eigen bestwil.

In dit artikel beschouwen we eerst uitgebreid waarom de bitcoin prijs beweegt in een vierjarige cyclus, wat is te verklaren met de terugkerende halvenings. Vervolgens duiken we in de meer fundamentele eigenschappen van het Bitcoin netwerk die gerelateerd zijn aan het gedrag van miners en die de gebruikers beïnvloedt.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...