Goedemorgen Bitcoin: derde grootste whale koopt voor $21 miljoen de dip

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Melania Trump verbaast bitcoin community met opmerkelijke tweet

De voormalige First Lady Melania Trump heeft de bitcoin community opgeschud met een opmerkelijke tweet. Ze vierde namelijk de dertiende verjaardag van het bitcoin genesis block.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ze voegde ook een plaatje toe van de onbewerkte hexadecimale versie van het allereerste blok waarin Satoshi Nakamoto de nieuwskop van The Times in verwerkte.

Ook Igor Bogdanoff overleden, bekend van bitcoin meme 'He bought'

Igor Bogdanoff is op eergisteren op 72-jarige leeftijd overleden, naar verluidt aan de gevolgen van covid-19. Opmerkelijk, want zes dagen eerder stierf zijn onafscheidelijke broer.

Het Twitter-account Nunya Bizniz breekt het nieuws. Binnen de cryptowereld zijn de broers bekend om de "He bought" meme. Dat speelde rond een fikse koerscorrectie van bitcoin in 2018, het begin van de bearmarkt die tot medio 2019 zou duren.

Op twee na grootste bitcoin whale koopt voor $21 miljoen de dip

De op twee na grootste bitcoin whale heeft weer toegeslagen en 456 bitcoin aan zijn balans toegevoegd, voor een gemiddelde koers van 46.363 dollar. Het lijkt erop dat de whale weer terug is van zijn nieuwjaarsvakantie en heeft besloten om 2022 goed te beginnen.

In totaal heeft deze enorme walvis nu meer dan 120.845 bitcoin in bezit voor een waarde van meer dan 5,6 miljard dollar. Van een dip schrikt deze investeerder blijkbaar niet, want hij of zij heeft alleen maar meer bitcoin toegevoegd aan de reeds indrukwekkende stapel.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!