Goedemorgen Bitcoin: DonAlt Is Bullish

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Warren Buffett's Rechterhand geeft zijn Ongezouten Mening over Bitcoin en AI

Charlie Munger, de miljardair en vicevoorzitter van Berkshire Hathaway, heeft zijn scepsis geuit over de groeiende interesse in kunstmatige intelligentie (AI) en Bitcoin tijdens de recent gehouden Zoomtopia Conference, georganiseerd door Zoom.

Een Kennedy in het Witte Huis: Goed nieuws voor Bitcoinbezitters?

Robert F. Kennedy Jr., kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap, zet zich in om het anti-bitcoinbeleid van het Witte Huis te beëindigen als hij tot president wordt verkozen. In een recent interview deelde Kennedy Jr. zijn standpunten over diverse thema's, waaronder bitcoin.

Handelaar Die Crypto-Bodem Van 2022 Voorspelde, Is Bullish Op Bitcoin: "Bears Geven Op"

Een tophandelaar die de bodem van de bearmarkt van vorig jaar correct voorspelde, gelooft dat bitcoin (BTC) slechts één weerstandsniveau verwijderd is van een grote opwaartse beweging.

De pseudonieme analist DonAlt vertelt zijn 508.100 volgers op het socialemediaplatform X dat hij denkt dat bitcoin een goede kans heeft om te stijgen, omdat het dreigt de weerstand op $28.000 te doorbreken.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...