Goedemorgen Bitcoin: whale koopt 207 BTC tijdens dip

Goedemorgen Bitcoin: whale koopt 207 BTC tijdens dip

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Bank of England: Bitcoin systeemrisico voor financiële sector

Sir Jon Cunliffe van de Bank of England heeft opnieuw gewaarschuwd voor het gevaar van Bitcoin en cryptocurrency's in het algemeen. Door de snelle groei van de sector komt het punt naderbij dat er risico’s ontstaan voor de wereldwijde financiële stabiliteit, vindt hij. Snelle regelgeving is daarom nodig.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

CFO Twitter: 'Géén goed moment voor ons om bitcoin te kopen'

Medeoprichter Jack Dorsey mag dan een grote bitcoinfan zijn, zijn bedrijf Twitter gaat voorlopig géén bitcoin of andere cryptocurrency's op de bedrijfsbalans zetten.

Biden tekent controversieel wetsvoorstel met strenge wetgeving voor cryptobrokers

Na maanden van discussie in zowel de Senaat als het Huis van Afgevaardigden in de Verenigde Staten is de controversiële Infrastructure Bill nu officieel van kracht geworden.

Tijdens een ceremonie voor het Witte Huis op maandag heeft de Amerikaanse president Joe Biden zijn handtekening gezet onder het wetsvoorstel dat onder meer 1 biljoen dollar aan steunmaatregelen bevat.

Deze whale koopt de 'dip': 207 bitcoin gekocht op $62.000

Volgens sommigen is de plotse daling van bitcoin een kans om bij te kopen. Een van de grootste whale adressen op de markt heeft bijgekocht.

Een van de grootste whale adressen die bestaat heeft 207 bitcoin opgesnoept bij een prijsniveau van $62.053. Daarmee heeft men niet de absolute dip gekocht, want de prijs zakte even naar $58.563.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties