Goedemorgen Bitcoin: Koersexplosie bitcoin is dichtbij volgens de Nederlandse analist PlanB

Goedemorgen Bitcoin: Koersexplosie bitcoin is dichtbij volgens de Nederlandse analist PlanB

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Voormalig Goldman Sachs executive ziet 'duidelijke' bulltrend voor crypto- en technologieaandelen

Raoul Pal, een voormalig Goldman Sachs executive, voorspelt dat er een duidelijke bullmarkt op komst is voor zowel crypto's als techaandelen.

Volgens de Real Vision-oprichter en macro-expert is bitcoin een voorbeeld van een innovatieve technologie waar steeds meer vraag naar komt, zowel qua gebruik als qua bezit. Pal omschrijft dit zelf als een “The Exponential Age”, dat volgens hem deels onder leiding van crypto's gebeurt.

Lyn Alden: Deze 2 trends versnellen de-dollarisatie

Lyn Alden, een macro goeroe die twee grote onderliggende fundamenten noemt die de trend van de-dollarisatie versnellen. De macro econome doet haar uitspraken tijdens een recent interview op The Jay Martin Show.

De eerste reden waarom de-dollarisatie versnelt, is dat andere landen het vertrouwen in Amerikaanse staatsobligaties hebben verloren. De tweede reden is dat geopolitieke risico’s en economische dynamiek de trend om weg te bewegen van de Amerikaanse dollar hebben versneld.

Koersexplosie bitcoin is dichtbij volgens de Nederlandse analist PlanB

De Nederlandse analist PlanB blijft op Twitter en YouTube extreem positief en bullish over bitcoin. Volgens PlanB is het op dit moment wachten totdat bitcoin erin slaagt om de 2Y Realized Price te doorbreken. Die grens ligt momenteel op de koers van 29.500 dollar.

Lees meer over:
Bitcoin goedemorgen bitcoin

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties