Goedmorgen Bitcoin: 1 miljard bitcoin gebruikers in 2032

Goedemorgen! We hebben het belangrijkste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Coinbase CEO Brian Armstrong verwacht 1 miljard bitcoiners binnen 10 jaar

Volgens Coinbase CEO Brian Armstrong is bitcoin klaar om de komende tien jaar de wereld te veroveren en een totaal van 1 miljard gebruikers aan te tikken. Mocht dit lukken, dan heeft ongeveer 1/8e deel van de wereldbevolking bitcoin en is het goed op weg om de belangrijkste valuta op aarde te worden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Capitulatie lange termijn bitcoin hodlers geen reden tot zorg

De lange termijn hodlers, Glassnode kwalificeert wallets die hun bitcoin 155 dagen of langer aanhouden als lange termijn hodlers, capituleren en vrezen voor verdere verliezen. Het gaat volgens Glassnode echter vooral om de zogenaamde “klas van 2021-2022” van de lange termijn hodlers die momenteel in lichte paniek is.

Credible Crypto: ‘Bitcoin waarschijnlijk eerder naar $100.000 dan naar $30.000’

De bitcoin bears krijgen waarschijnlijk waar ze op hopen, maar moeten volgens Credible
Crypto eerst de pijn van een nieuwe all-time high doorstaan. In een
nieuwe video-analyse beschrijft Credible Crypto het volgens hem meest
waarschijnlijke scenario voor de bitcoin koers.

Geen capitulatie op de korte termijn, maar een opleving naar 100.000 dollar of meer is wat Credible Crypto voor de korte termijn voorziet.

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...