Image default
Bitcoin Prem's Crypto Marktupdate

Prem’s Crypto Marktupdate #7: Top 10 cryptomunten in het groen; nieuw cryptofonds uit Silicon Valley en uitrol mainnet TRON

bitcoin

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, geeft voor Bitcoin Magazine NL dagelijks een update geven over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt. In deze zevende aflevering voor dinsdag 26 juni 2018: top 10 cryptomunten in het groen; bitcoin sterker door 42% marktdominantie; Silicon Valley durfkapitalist Marc Andreessen start cryptofonds met 300 miljoen dollar en TRON rolt haar mainnet uit.

  bitcoin meester  

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

efin
blockport

Inschrijven nieuwsbriefMis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com