Nieuwsberichten » Bitcoin » Misss Bitcoin » VIDEO Misss Bitcoin legt uit: Belangrijk nieuws stampt bodem bitcoin aan

VIDEO Misss Bitcoin legt uit: Belangrijk nieuws stampt bodem bitcoin aan

Langzamerhand begint het steeds meer door te dringen dat bitcoin zich in een bearmarket bevindt, die wellicht een aantal maanden of zelfs jaren zal gaan duren. Ondanks dat, wordt de bodem steeds sterker. Misss Bitcoin komt met uitleg, waarom, maar ook vooral vooral, hoe verder?

Belangrijk nieuws

In deze video vertelt ze onder andere waarom de bodem van bitcoin sterker en sterker lijkt te worden: van Coinbase, tot de SEC en Morgan Stanley, alles komt aan bod.  En ondanks dat de koersen nieuwe dieptepunten bereiken is er volgens Misss Bitcoin geen reden tot paniek, we bevinden ons namelijk in een geweldige tijd en dat moeten we ons zeker bewust van zijn. “Ik ben iedere dag dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken”.

Technische Analyse

Technische Analyse blijft voor Misss Bitcoin een belangrijke tool en in deze video legt ze tevens uit waarom bitcoin afstevent op een grootse uitbraak. Wanneer ze verwacht dat deze plaats zal vinden hoor je aan het einde van haar video.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Dit is waarom jouw bitcoin en crypto handelsstrategie niet werkt

Robin Heester

Bobby Lee: ‘Bitcoin (BTC) gaat naar $100.000, marktmanipulatie is subjectief’

Arnold Hubach

Bitcoin (BTC) analyse: wordt dit weekend weerstand bij $11.100 gebroken?

John van Meer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder