Goedemorgen Bitcoin: Voormalige medewerkers van Binance zijn mogelijk overgestapt naar de opvolger in Rusland, CommEX

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Microsoft eist dat play-to-earn Minecraft server bitcoin betalingen schrapt

Een gameserver voor Minecraft gaat stoppen met bitcoinbetalingen. Het moet de play-to-earn feature verwijderen die het mogelijk maakte om spelers uit te betalen in satoshi’s.

Deze beslissing komt door een eis van Mojang, de maker van Minecraft en een dochteronderneming van Microsoft. In een Discord-post van David Dineno, de oprichter van de Satlantis-server, wordt duidelijk dat Mojang niet gediend is met play-to-earn met de videogame.

Met de feature konden gebruikers kleine beetjes bitcoin verdienen en dit naar hun eigen wallet sturen. Het is niet bekend wat de precieze reden voor het besluit is van Mojang.

Mark Zuckerberg onthult Meta AI chatbot, het antwoord op ChatGPT?

Meta CEO Mark Zuckerberg onthulde tijdens Meta Connect de nieuwe chatbot van zijn bedrijf – Meta AI – wat het antwoord moet zijn op het ChatGPT van OpenAI. Het is de bedoeling dat Meta AI zal integreren met Instagram, Facebook, WhatsApp en uiteindelijk ook met de VR-afdeling van Meta.

Meta AI wordt gedreven door het Llama 2 large language model van Meta. “Meta AI is jouw assistent waar je tegen kunt praten als een echt persoon”, aldus Zuckerberg.

CZ: Voormalige medewerkers van Binance zijn mogelijk overgestapt naar de opvolger in Rusland, CommEX

Binance, dat op woensdag de verkoop van zijn zakelijke activiteiten in Rusland aan CommEX aankondigde, heeft gezegd dat enkele voormalige medewerkers van Binance zich hebben aangesloten bij de zojuist gelanceerde beurs.

Changpeng Zhao, oprichter en CEO van Binance, zegt in een bericht op X (voorheen Twitter) dat sommige voormalige leden van het cryptografie- en informatieveiligheidsteam zich mogelijk bij CommEX hebben aangesloten “of dit al hebben gedaan”.

Gemini nam ‘honderden miljoenen’ op voor instorten Genesis

Het Amerikaanse beursplatform Gemini nam volgens de geruchten 282 miljoen dollar op van Genesis voordat laatstgenoemde implodeerde. De bronnen van Bloomberg claimen dat Gemini de fondsen die het opnam van Genesis gebruikte om een reservepot te maken. Dat was blijkbaar nodig om voldoende liquiditeit te hebben voor Gemini Earn klanten om “onmiddellijke opnames” te faciliteren.

Verder geven de bronnen aan dat Cameron noch Tyler Winklevoss persoonlijk een deel van dit geld ontvingen. De Winklevoss-tweeling is het duo dat Gemini heeft opgericht.

Lees meer over:
goedemorgen bitcoin

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...