Dag van de Crypto
Nieuwsberichten » Bitcoin » beleggen » Meet the ICO’s (5): FintechFans, Seal en Rightshare

Meet the ICO’s (5): FintechFans, Seal en Rightshare

Bitcoin Magazine Benelux was aanwezig bij De Dag van de Crypto in de Rai op 29 en 30 januari. Een vol programma alwaar trendwatcher Vincent Evers zowel toezichthouders, als De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiele Markt (AFM), als ICO’s samenbracht.

Een velerlei aan nieuwe bedrijven die geld op proberen te halen middels de zogeheten ICO’s wilden zich graag introduceren. Overigens klopt dat niet volledig. Verschillende bedrijven bleken geen startup te zijn maar al een jarenlange business te hebben en een overstap te willen maken naar de blockchain.

In vijf artikelen voor Bitcoin Magazine Benelux geeft een gedeelte daarvan, er waren in totaal zo’n 35 bedrijven aanwezig, een uitleg over hun specifieke project en bijbehorende blockchainoplossing voor de toekomst.
In deze laatste introductie drie Nederlandse bedrijven

FintechFans

Het Nederlandse FintechFans is bezig met een blockchainoplossing voor de FinTech wereld. Een gedecentraliseerde marktplaats waar FinTech bedrijven, recruiters en FinTech specialisten elkaar kunnen vinden. CTO Wiebe-Marten Wijnja legt het fijne uit.

  bitcoin meester  

Rightshare (Settled)

Het Amsterdamse Rightsshare ontwikkelde een blockchainplatform voor Revealed Recordings, de platenmaatschappij van de Brabantse dj Hardwell. Rechten en betalingen kunnen hiermee beheert worden en uitkering van royalties vinden daardoor sneller en met minder fouten plaats. Ook dj Tiesto heeft zich ondertussen aangesloten. Andy Zondervan, CEO en medeoprichter van Rightsshare legt uit.

SEAL

Bitcoin Magazine Benelux heeft Bart Verschoor van SEAL uitgebreid gesproken in dit interview. Het betreft een blockchainoplossing dat iedere consument in staat wil stellen om productauthenticiteit te verifiëren. Consumenten kunnen zo met een simpele scan via smartphone checken of een product echt of nep is. Joris Verschoor, medeoprichter van SEAL, legt uit.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Crypto 101: Hoe Bitcoin en Ethereum het blockchain-trilemma tegenkomen

Marvin Kroon

Blockchain EOS onder vuur na probleem met dApp, aanvaller maakt $110.000 buit

Arnold Hubach

‘Bitcoin transacties eenvoudiger te detecteren dan fiat betalingen’, aldus rapport

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder