Dag van de Crypto
beleggen Blockchain cryptomunten ICO ICO van de Week

Meet the ICO’s (5): FintechFans, Seal en Rightshare

Bitcoin Magazine Benelux was aanwezig bij De Dag van de Crypto in de Rai op 29 en 30 januari. Een vol programma alwaar trendwatcher Vincent Evers zowel toezichthouders, als De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiele Markt (AFM), als ICO’s samenbracht.

Een velerlei aan nieuwe bedrijven die geld op proberen te halen middels de zogeheten ICO’s wilden zich graag introduceren. Overigens klopt dat niet volledig. Verschillende bedrijven bleken geen startup te zijn maar al een jarenlange business te hebben en een overstap te willen maken naar de blockchain.

In vijf artikelen voor Bitcoin Magazine Benelux geeft een gedeelte daarvan, er waren in totaal zo’n 35 bedrijven aanwezig, een uitleg over hun specifieke project en bijbehorende blockchainoplossing voor de toekomst.
In deze laatste introductie drie Nederlandse bedrijven

   
   

FintechFans

Het Nederlandse FintechFans is bezig met een blockchainoplossing voor de FinTech wereld. Een gedecentraliseerde marktplaats waar FinTech bedrijven, recruiters en FinTech specialisten elkaar kunnen vinden. CTO Wiebe-Marten Wijnja legt het fijne uit.

   

Rightshare (Settled)

Het Amsterdamse Rightsshare ontwikkelde een blockchainplatform voor Revealed Recordings, de platenmaatschappij van de Brabantse dj Hardwell. Rechten en betalingen kunnen hiermee beheert worden en uitkering van royalties vinden daardoor sneller en met minder fouten plaats. Ook dj Tiesto heeft zich ondertussen aangesloten. Andy Zondervan, CEO en medeoprichter van Rightsshare legt uit.

SEAL

Bitcoin Magazine Benelux heeft Bart Verschoor van SEAL uitgebreid gesproken in dit interview. Het betreft een blockchainoplossing dat iedere consument in staat wil stellen om productauthenticiteit te verifiëren. Consumenten kunnen zo met een simpele scan via smartphone checken of een product echt of nep is. Joris Verschoor, medeoprichter van SEAL, legt uit.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

2 berichten

Meet the ICO’s (4): Etheal, Tutellus en Wemark - Bitcoin Magazine 6 februari 2018 at 11:12

[…] Meet the ICO’s (5): FintechFans, Seal en Rightshare […]

VIDEO-INTERVIEW Blockchainspecialist en trader Joël Happé (SEAL): "Bitcoin is in juni absoluut meer dan 10.000 dollar waard" | Bitcoin Magazine 16 april 2018 at 11:25

[…] Meet the ICO’s (5) tijdens de Dag van de Crypto 2018: FintechFans, Seal en Rightshare […]

Laat een bericht achter

Bitcoin Magazine NL maakt gebruik van cookies voor een optimale ervaring. Accepteren Lees verderWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com