Cryptocurrency for everyone, everywhere

Advertorial: Beginnen met bitcoin en andere cryptomunten is iets dat veel mensen overwegen, maar soms lijkt het te ingewikkeld. In dat geval komt Coinmerce om de hoek kijken.

Wij zijn er om jou te helpen met de handel in euro tegenover cryptomunten. Dat doen we op een leuke, veilige en gebruiksvriendelijke manier. Een alles-in-een platform dat jou in staat stelt te crypto te kopen, verkopen, versturen en op te slaan.

Coinmerce bestaat sinds 2017 en in die tijd hebben we naam gemaakt door een platform te bouwen die de handel in cryptocurrency eenvoudiger maakt. Niet alleen tech-savvy mensen kunnen handelen in cryptovaluta, het is voor iedereen gemakkelijk te doen via Coinmerce.

De laatste tijd zijn we druk bezig geweest om een aantal nieuwe updates uit te rollen waardoor jouw ervaring nog beter, makkelijker en (hopelijk) succesvoller wordt.

Verbeterde liquiditeit

Naar aanleiding van de feedback vanuit onze klanten hebben we een andere partij benaderd om de user experience te verbeteren. We hebben een makkelijkere manier gemaakt om jou de juiste informatie te geven wanneer je een goede beslissing moet nemen.

De nieuwe grafieken zijn minder complex en we hebben ook enkele indicatoren toegevoegd.

Leren

Naast handelsmogelijkheden willen we gebruikers ook graag dingen leren. Daarom hebben we een nieuwe sectie ingericht met extra informatie. Deze artikelen kunnen jou helpen om blockchains en cryptovaluta beter te begrijpen. Je leert hoe ze werken, wat het zijn en al het andere dat je moet weten om te starten.

Dashboard

Ook hebben we een nieuw dashboard gelanceerd die jou in staat stelt om de belangrijkste informatie over jouw account in een keer te kunnen zien. Het is niet meer nodig om door verschillende pagina’s te scrollen om op zoek te gaan naar je huidige portfolio of om wat te kopen en/of verkopen. Dat is allemaal makkelijker nu.

Op het dashboard heb je een duidelijk overzicht over je account.

De toekomst

We zijn hard aan het bouwen aan extra features die je nodig hebt bij Coinmerce. We zijn verheugd om aan te kondigen dat je binnenkort het merendeel van de 140+ cryptocurrency’s de wij aanbieden ook kunt storten.

In het eerste kwartaal van 2020 hebben we nog meer plannen: crypto-to-crypto handel en betalingen met creditcards. Maak via deze link een gratis account aan!

Team Coinmerce
Nick & Luc Smits van Oyen

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!