Week in Bitcoin: einde van 4-jarige prijscyclus voor bitcoin

Week in Bitcoin: einde van 4-jarige prijscyclus voor bitcoin

De wereld van bitcoin (BTC) staat nooit stil. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd?

Bitcoiner lokt oplichter naar het Lightning Network

Felix Crisan was een cryptoscammer te slim af. De dief probeerde de bitcoiner op te lichten, maar in plaats daarvan werd het boefje in de val gelokt. Crisan kreeg de oplichter zelfs zo ver dat hij een bitcoin lightning wallet heeft opgezet.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

'Rusland wil bitcoin accepteren bij verkoop van olie'

Het zou zomaar kunnen dat Rusland bitcoin gaat accepteren voor de export van brandstoffen. Op een persconferentie vertelt Pavel Zavalny, voorzitter van het Energiecomité van de Doema, over de betaalopties die voor landen gelden.

Snelle en goedkope betalingen met Tether dichterbij: eerste betaalkanaal geopend

Afgelopen week is het allereerste Tether-betaalkanaal geopend op een nieuw Lightning Netwerk. Daarmee is er een nieuw tijdperk aangebroken voor stablecoins. Opschalen via tweedelaags-software. Dat is een primeur!

Analisten Bloomberg: in 2023 mogelijk spot Bitcoin ETF

Analisten van mediabedrijf Bloomberg denken dat door aangepaste wetgeving rondom handelsplatformen het belangrijkste argument van de SEC om Bitcoin ETF’s te weigeren, verdwijnt. Hierdoor zou op zijn vroegst in 2023 een ETF goedgekeurd kunnen worden.

Bitcoin whale sluit short van $120 miljoen

Een mysterieuze whale heeft afgelopen dinsdag een shortpositie van $120 miljoen gesloten. Het is volgens analisten één van de acties op de markt die leidden tot het breken van $43.300. Het is de hoogste positie van bitcoin sinds 3 maart.

Glassnode: 'Verkoopdruk uit Azië houdt bitcoin doorbraak tegen'

De on-chain activiteit op het bitcoin netwerk wekt volgens Glassnode de suggestie dat we nog altijd in een bearmarkt zitten. Waar de markt vanuit de Verenigde Staten en Europa vooral kopers kent, hebben deze handelaren moeite om de verkoopdruk uit Azië de baas te blijven.

Willy Woo: 'Hevige accumulatie van bitcoin gaande'

Woo beargumenteert dat de capitulatie al einde 2021 / begin 2022 heeft plaatsgevonden en dat er momenteel accumulatie plaatsvindt door een groeiend aantal entiteiten op het bitcoinnetwerk.

Einde van prijscyclus van vier jaar voor bitcoin, zegt Willy Woo 

Nog meer Woo. De tijd dat de koers van bitcoin zich bewoog in een cyclus van vier jaar is voorbij, zegt on-chainanalist Willy Woo. We bevinden ons nu in “de laatste cyclus”, zegt hij.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin weekoverzicht

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties