Week in Bitcoin: Vrouw verduisterde 10 miljoen dollar die Crypto.com haar per ongeluk stuurde

Week in Bitcoin: Vrouw verduisterde 10 miljoen dollar die Crypto.com haar per ongeluk stuurde

De wereld van bitcoin (BTC) staat nooit stil. Wat is er de afgelopen week allemaal gebeurd? Een selectie van het nieuws van afgelopen week.

Inflatie in Nederland schiet door naar 13,6%

Je kunt steeds minder kopen met je euro. De Nederlandse inflatie liep in augustus op tot 13,6% op jaarbasis. Het Centraal Bureau voor de Statistiek gebruikt de geharmoniseerde consumentenprijsindex (HICP) om tot dit getal te komen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance vraagt Nederlandse gebruikers om voor 9 september account te verifiëren

Nederlanders die gebruik willen maken van cryptobeurs Binance hebben nog enkele dagen om door de verificatiehoepel te springen. De deadline is vrijdag 9 september aanstaande.

CryptoCom trekt stekker uit UEFA deal van 500 miljoen euro

Crypto.com heeft een sponsordeal van $495 miljoen met de UEFA laten ploffen. De grote beurs was in gesprek om Gazprom te vervangen als hoofdsponsor van de Champions League, de belangrijkste voetbalcompetitie van Europa.

'51% het bitcoin handelvolume nep', aldus Forbes

Volgens een artikel van Forbes is meer dan de helft van de dagelijkse handelsvolumes voor bitcoin nep. Het zou naar verluidt gaan om maar liefst 51% van het dagelijkse handelsvolumes op cryptobeurzen. Forbes heeft onderzoek gedaan onder 157 crypto-exchanges uit de hele wereld.

Whale verstuurt 5.000 bitcoin na 7 jaar

De bitcoin blockchain maakt het mogelijk om alle transacties en wallets in de gaten te houden en op basis daarvan een analyse te maken over de gezondheid van het netwerk. Op het moment van schrijven zijn er bijvoorbeeld bitcoin in beweging gebracht met een leeftijd van tussen de 7 en 10 jaar.Terugblik: Man investeert erfenis van $1,25 miljoen in bitcoin en verliest kapitaal met handelen

Terugblik: man investeert erfenis van $1,25 miljoen in bitcoin en verliest kapitaal met handelen

Bitcoin (BTC) is een volatiel beestje. Zeker in 2013 was de markt nog erg onvolwassen. Een 23-jarige ontving een grote erfenis en besloot dit geld in bitcoin te stoppen. Dat lijkt een goed idee, maar de beste man raakte verwikkeld in een nachtmerrie. Niemand kan de markt van bitcoin voorspellen, en daar kwam deze man ook achter.

Vrouw verduisterde 10 miljoen dollar die CryptoCom haar per ongeluk stuurde

CryptoCom klaagt een vrouw aan, nadat ze per ongeluk 10,5 miljoen dollar had ontvangen van deze bekende cryptobeurs. Vanwege een onbekende reden vroeg de vrouw een terugbetaling van 100 dollar, maar in plaats daarvan stortte de exchange 10,5 miljoen op haar account.

Bitcoin short van $3,5 miljoen geliquideerd

De recente prijsontwikkeling van bitcoin (BTC) doet niet alleen pijn voor spaarders. Met name speculanten kunnen door plotselinge koerswijzigingen flink wat geld verliezen.

Bitcoin onder de Realized Price: "Historisch gezien een goed koopmoment"

De bitcoin koers is het afgelopen weekend aan een kersverse daling begonnen en handelt nu met de koers van 20.266 dollar weer onder de Realized Price. Historisch gezien is dit een goed koopmoment geweest, maar onthoud dat resultaten uit het verleden nooit garanties bieden voor de toekomst.

Bitcoin Focus met Marc van der Chijs: 'Binnen 18 maanden een nieuwe all-time high'

Voor premium leden van Bitcoin Focus is een exclusief interview met de gevierde ondernemer Marc van der Chijs gepubliceerd. Lees hier een samenvatting van het gesprek.

Wil je het hele artikel lezen? Neem een abonnement of lees een los Premium-artikel met de pay-per-view optie. Je kunt hier lezen hoe je dit via lightning kunt doen.

Podcast van de Week: Lyn Alden

Lyn Alden, altijd goed. Ze is een terugkerende gast bij de What Bitcoin Did show van Peter McCormack en deze keer gaat ze op de monetaire eigenschappen van bitcoin.

Meer nieuwsoverzichten:

Lees meer over:
Bitcoin weekoverzicht

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties